Hvordan finner vi en dyktig advokat i Oslo som kan hjelpe oss med arverett og arveoppgjør?

Det finnes mange dyktige advokater i Oslo som arbeider med arverett og arveoppgjør, men som i enhver annen bransje varierer både kvalitet og pris.  Vi har erfaring for at advokater som ikke har gode systemer og rasjonell arbeidsmetode kan bruke opptil to – tre ganger så lang tid på arveoppgjøret som en rask og effektiv advokat.  Da hjelper det lite om den mindre rasjonelle advokaten har lavere timepris.

Tenk ellers på at advokatenes menneskelige tilnærming til arvinger i en følelsesmessig vanskelig situasjon kan variere.

Hvis du legger vekt på hva tidligere kunder (klienter) har erfart, kan du lese noen få uttalelser nedenfor fra mennesker som har fått hjelp av NorJus til arveoppgjør, eller du kan klikke her for å lese flere klientuttalelser.  (Alle uttalelsene har vi fått uten å be om dem.)

Vi i advokatfirmaet NorJus hjelper deg gjerne med arveoppgjør.  Ring 22 55 51 80 eller send epost til norjus(a)norjus.no for å høre hva vi kan tilby.

 

Takk for samarbeidet i året som har gått!  Dere har vært en utrolig støtte for meg. Dere har vist en medmenneskelighet, empati, dyktighet og varme som jeg sjelden har opplevd maken til!

LB, Oslo

Vil takke dere for samarbeidet og et godt utført arbeid. Dette hadde vi aldri klart uten deres hjelp.

BF, Hedmark

Jeg vet at dette er jobben deres, men jeg vil allikevel skryte av jobben dere gjør. Det har lettet 10 kilo av skuldrene mine. Dere er virkelig raske og effektive! Tusen takk for det :)

LNS, Oslo

Känns så bra! Varit bekymrat över detta, hur jag ska fixa saker i Oslo. Tack så jätte mycket för hjälpen, så smidigt, snabbt och proffsigt!

JF, Halland, Sverige

Takk for veldig bra hjelp. Dere har virkelig vært gode å ha i denne prosessen.

LGWT, Oslo

Takk for din gode juridiske bistand. Tusen hjertelig takk for oversiktlige og profesjonelt utførte regnskapsoversikter.

MN, Oslo

Tusen takk for godt utført arbeid, dere har vært dyktige, raske, ryddig og etterrettelig.  Jeg kommer personlig til å anbefale dere (har gjort) om det skulle være noen som skulle trenge hjelp en gang.

EMG, Oslo

  • Jeg har et spørsmål jeg lurer på

    Du kan sende inn spørsmål nedenfor. Det koster kr 590 hvis det holder at du får svar på epost.


    Når du sender inn spørsmålet, vil du bli sendt videre til Swedbank for sikker betaling (med Visa eller Mastercard). Husk å ha ditt kodekort eller kodekalkulator tilgjengelig Da det kan ta litt tid å verifisere kredittkortinformasjonen, bes du vennligst ikke lukke nettleservinduet eller gå til en annen nettside før du har fått bekreftelse på at betalingen er gjennomført, og du havner tilbake på takkesiden vår*

    • captcha Vennligst skriv ordet til venstre i feltet under

    Advokatfirmaet DA NorJus' økonomiske ansvar for svar gitt her, begrenser seg til prisen for å få svar.