Hva koster det å få hjelp av NorJus til arveoppgjør. Noen tilbud

Her står noe av det vi kan hjelpe deg med.  Vi dekker hele det arverettslige spekteret, også oppgaver som ikke er oppført nedenfor.  Kontakt oss på 22 555 180 eller norjus@norjus.no for nærmere informasjon.

 

Overdragelse av eiendom til arving

Timepris

eller

fastpris kr 7.500, som inkluderer rådgivning, gavebrev og skjøte fra én person til en annen.

Tillegg til fastprisen: 

 • Eiendommen skal overføres mellom flere personer: kr 1.000 pr ekstra person til eller fra.  
 • Fullmakt, kr 1.000 pr fullmakt. 
 • Konsesjonsfrihetserklæring, kr 1.000 pr person.

Fastpris gjelder ikke ved forretningseiendom, konsesjonspliktig eiendom og eiendom i utlandet.  (Vi har kompetanse på overføring av eiendom i Sverige ved arv eller gave.)

 

Tolkning av testament

Pris fra kr 2.500

Sender du oss en epost med kopi av testamentet og litt bakgrunnsinformasjon, vil du få et tilbud fra oss.  Om du sender oss testamentet, koster det altså ingen ting.  Det som skjer når vi har mottatt testamentet, er at du får en epost fra oss, kanskje med noen spørsmål, og med et pristilbud på tolkning av testamentet.  Da er det opp til deg om du vil akseptere tilbudet (kjøpe vår tjeneste) eller ikke. Du kan sende testamentet til norjus@norjus.no.

  

Boregnskap

Pris fra kr 7.500

Vi setter opp boregnskapet.  Dere får en ryddig og forståelig oversikt over boets eiendeler og gjeld, utgifter under bobehandlingen, utlegg gjort av arvinger, forskudd til arvinger, fordeling av arven juridisk korrekt m.m.

  

Hjelp i konflikt om arv

Kontakt oss på tlf 22 555 180 eller send en epost og fortell nærmere om konflikten. Vi gir deg en foreløpig vurdering og et grovt anslag over hva vår hjelp kan komme til å koste.

  

Megling mellom uenige arvinger

Pris fra kr 7.500

Megling er alternativet for dere som helst vil unngå offentlig skifte og skiftetvist (rettssak) og slippe kostnadene i den forbindelse. (Samlet vil offentlig skifte og skiftetvist vanligvis koste mellom ca. kr 200.000 og 500.000.) 

Sett med uenige arvingers øyne, vil megling hos NorJus normalt være det mest lønnsomme de kan gjøre, både regnet i kroner og i sparte bekymringer.

 

Fullt arveoppgjør (fra A til Å)

Hvis arvingene ikke selv har tid eller mulighet for å ta seg av de mange praktiske oppgavene i forbindelse med arveoppgjøret, kan dere sette det hele bort til NorJus.  Da blir det profesjonelt, raskt og riktig utført.  Kontakt oss på tlf 22 555 180 og fortell nærmere om boet, så kan vi gi deg et foreløpig prisanslag.


 • Jeg har et spørsmål jeg lurer på

  Du kan sende inn spørsmål nedenfor. Det koster kr 590 hvis det holder at du får svar på epost.


  Når du sender inn spørsmålet, vil du bli sendt videre til Swedbank for sikker betaling (med Visa eller Mastercard). Husk å ha ditt kodekort eller kodekalkulator tilgjengelig Da det kan ta litt tid å verifisere kredittkortinformasjonen, bes du vennligst ikke lukke nettleservinduet eller gå til en annen nettside før du har fått bekreftelse på at betalingen er gjennomført, og du havner tilbake på takkesiden vår*

  • captcha Vennligst skriv ordet til venstre i feltet under

  Advokatfirmaet DA NorJus' økonomiske ansvar for svar gitt her, begrenser seg til prisen for å få svar.